Avís legal

Titularitat de la web i les dades de contacte

www.femmbarcelona.cat és un domini d'internet que té com a propietari a la FEDERACIÓ DE MERCATS MUNICIPALS DE BARCELONA (en endavant, FEMMBARCELONA) amb CIF/NIF G02631513 i domiciliada a C/ COMTE URGELL 1 08011 Barcelona (Barcelona).

La finalitat de la pàgina web és la de donar a conèixer als usuaris els serveis que FEMMBARCELONA ofereix en el sí de les seves funcions, donar publicitat als diferents mercats que integren la federació, així com publicar tot tipus de notícies relacionades amb la seva activitat.

Pot contactar amb el propietari d'aquesta web a:

  • Telefònicament, al número (+34) 620 41 42 17

  • Per correu electrònic, dirigint-se a femm@femmbarcelona.cat

  • Per correu ordinari, dirigint-se a FEMMBARCELONA, C/ COMTE URGELL 1, 08011 Barcelona (Barcelona)

Per qualsevol aclariment no dubti contactar amb FEMMBARCELONA.

Condicions d'ús de la web

Les presents condicions d'ús regulen l'accés a aquest web per part dels usuaris de FEMMBARCELONA i altres usuaris d'Internet. Per a navegar per aquest web, l'usuari manifesta la seva acceptació sense excepcions de les presents condicions d'ús.

FEMMBARCELONA es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions d'accés al web, així com els seus continguts inclosos.

Limitació i exclusió de responsabilitat

El contingut d'aquest web és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius. FEMMBARCELONA no accepta responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ella o publicada al seu nom sense la seva autorització, així com responsabilitat derivada de la mala utilització per tercers dels continguts.

L'usuari eximeix a FEMMBARCELONA de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o de les aplicacions, de les infraestructures de comunicacions o del software i hardware utilitzats per a la navegació.

En cas d'incloure enllaços a d'altres pàgines web, FEMMBARCELONA declina qualsevol responsabilitat relacionada amb els accessos als mateixos.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d'aquest web està protegida per les lleis de propietat Intel·lectual i Industrial. Tret que s'indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual respecte dels continguts corresponen en exclusiva a FEMMBARCELONA. L'usuari reconeix que l'ús dels continguts es limitarà estrictament a finalitats particulars del propi usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada dels continguts mencionats constituiria una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

Així mateix, l'usuari s'abstindrà d'aplicar els continguts i principalment la informació de qualsevol tipus obtinguda mitjançant aquest web per a remetre publicitat o comunicacions amb finalitats de venda directa o de caràcter comercial; missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat. També s'abstindrà de divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

www.femmbarcelona.cat és un domini de FEMMBARCELONA. No pot ser utilitzat, tret autorització prèvia i expressa, en connexió amb altres productes o serveis que no siguin propietat de FEMMBARCELONA, de manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o provocar descrèdit de FEMMBARCELONA.

Política per a enllaçar a aquest web

Si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d'enllaç amb destinació a aquest web haurà de sol·licitar autorització prèvia a la realització de l'enllaç i per escrit.

A més, només es permet enllaçar a la pàgina d'inici del web. L'enllaç ha de ser en la seva totalitat i complet, és a dir, ha de portar a l'usuari a la pròpia adreça de FEMMBARCELONA, abastant completament l'extensió de la pantalla de la pàgina que conté l'enllaç. En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de FEMMBARCELONA, la pàgina que en realitzi l'enllaç en cap moment podrà reproduir el web FEMMBARCELONA, ni incloure-la com a part del seu web ni dins d'un dels seus marcs sobre qualsevol de les pàgines o continguts del present web.

No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d'aquest web o els serveis que en ell s'ofereixen.

L'enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a FEMMBARCELONA

En cap circumstància FEMMBARCELONA no serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi l'enllaç ni de les informacions o manifestacions incloses en les mateixes.

Protecció de dades personals

La utilització d'aquest web requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari, essent responsable del tractament FEDERACIÓ DE MERCATS MUNICIPALS DE BARCELONA, per a finalitats que inclouen la provisió del web, la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica, en determinats casos.

Llegeixi detingudament la política de privacitat per a informació addicional i detallada, incloent com utilitzem les dades dels usuaris i com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, i altres drets de protecció de dades.

Cookies

El funcionament i la navegació per aquesta Pàgina Web no implica la utilització de tecnologies de rastreig tals com les cookies.

Prevalença de la versió espanyola

En cas que es tradueixi aquest avís legal a d'altres idiomes, quan existeixi alguna discrepància, la versió en català prevaldrà.

Legislació i Jurisdicció aplicable

El present Avís Legal, així com les relacions entre FEMMBARCELONA i els usuaris, es regiran per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Barcelona, excepte en el cas de consumidors i usuaris on s'aplicarà el fur imperatiu dels jutjats que corresponguin al seu domicili.

© 2021 FEMMBARCELONA