Què fem

JUNTS MILLOR!

La FEMM te com a objectiu la defensa i representació dels interessos de les Associacions dels Mercats de Barcelona i per això te com a representació a la Junta de Govern formada per els Presidents i Presidentes de totes les Associacions de Venedors de Mercats Municipals associades.

La FEMM ofereix servei d’assessorament jurídic als seus associats i realitza les tasques de organització i desenvolupament de la nova organització on s’executen estratègies per garantir un bon futur a les Associacions de Mercats Municipals.

S’ocupa de representar als mercats en el Consell Rector de l’IMMB, en el Consell Assessor de la Presidència de l’IMMB, a Pimec Comerç, en la Cambra de Comerç de Barcelona i a Barcelona Comerç entre d’altres.

La FEMM estableix convenis amb altres entitats per facilitar serveis als seus associats i millores en les condicions de contractació de serveis com poden ser energia, assegurances, promocions i dinamització entre d’altres.

Principals objectius de la FEMM

Comunitat
Proximitat
Sostenibilitat
  • Integrar a totes les Associacions de Venedors de Mercats Municipals de Barcelona i la força comercial que representen dins de la nostra ciutat, en una sola entitat.
  • Defensar els interessos comuns d’aquestes Associacions davant de les institucions i administracions.
  • Ajudar a les nostres Associacions amb assessorament legal, administratiu, de gestió i en formació.
  • Crear una font d’informació fiable, ràpida i permanent amb totes les Associacions per mantenir un contacte individual i resoldre problemes puntuals.
  • Aprofitar el model de gestió de l’IMMB per a obtenir un millor coneixement i transparència de la gestió pública que afecta els Mercats de Barcelona.
  • Establir estratègies comunes, pròpies i amb l’IMMB per temes de comunicació i promoció dels nostres Mercats.
  • Col.laborar amb la nostra opinió en una estratègia comuna i a llarg termini per fer front als canvis i transformacions necessaris per garantir el futur dels nostres Mercats.
  • Participar amb totes les entitats que tinguin els mateixos objectius finals o similars.