Qui som

FEMM

La Federació de Mercats Municipals de Barcelona FEMM, neix el dia 14 de setembre de 2020 amb la celebració de l’assemblea fundacional de Mercats de Barcelona i amb la voluntat d’aglutinar exclusivament a les Associacions de Mercats Municipals de la nostra ciutat en una única institució.

Les Associacions de Venedors dels Mercats Municipals de Barcelona, totes elles amb uns Estatuts oficials propis, formen part d’aquesta nova Federació que representa els seus interessos.

Objectius

Els nostres objectius són clars. Volem una federació involucrada en:

  • Integrar a totes les Associacions de Venedors de Mercats Municipals de Barcelona i la força comercial que representen dins de la nostra ciutat, en una sola entitat.
  • Defensar els interessos comuns d’aquestes Associacions davant de les institucions i administracions.
  • Ajudar a les nostres Associacions amb assessorament legal, administratiu, de gestió i en formació.
  • Crear una font d’informació fiable, ràpida i permanent amb totes les Associacions per mantenir un contacte individual i resoldre problemes puntuals.
  • Aprofitar el model de gestió de l’IMMB per a obtenir un millor coneixement i transparència de la gestió pública que afecta els Mercats de Barcelona.
  • Establir estratègies comunes, pròpies i amb l’IMMB per temes de comunicació i promoció dels nostres Mercats.
  • Col·laborar amb la nostra opinió en una estratègia comuna i a llarg termini per fer front als canvis i transformacions necessaris per garantir el futur dels nostres Mercats.
  • Participar amb totes les entitats que tinguin els mateixos objectius finals o similars.
title

Comerç verd

Projecte de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), el Comissionat d’Economia Social i Solidària, Desenvolupament Local i Política Alimentà­ria de l’Ajuntament de Barcelona i la Fede­ració de Mercats Municipals de Barcelona.

title

Barcelona Energia

La col·laboració entre la FEMM i Barcelona Energia estableix que la comercialitzadora pública faci una oferta col·lectiva a tots els comerciants perquè consumeixin l'electricitat sostenible de Barcelona Energia mitjançant unes condicions econòmiques més avantatjoses.

Estatuts

Els estatuts de la nostra Federació es van inscriure el 23 de setembre de 2020 i inclouen la denominació, els fins, el domicili, els membres i els seus drets i obligacions.

Qui som

Comité executiu de la federació

La Junta Directiva de la que formen part totes les Associacions de mercats associades està representada pels seus respectius Presidents/es, que escullen als seus representants que formen el Comitè Executiu de la Federació.

El Comité Executiu regeix, administra i representa a la Federació: